הבית ברחוב מורן

שיפוץ לבית שנבנה בשנות השמונים בכפר ורדים.

השיפוץ כלל שינוי חלוקה בחלל המגורים, החלפת ריצוף ותשתית, הטמעת קמין גז והגדרה מחדש של אזורי הישיבה.

בתהליך העיצוב נעשה שימוש בריהוט קיים שעבר חידוש והשתלב לצד פריטים חדשים וריהוט מקורי שתוכן בהתאמה אישית. ניתנה התייחסות מיוחדת למיקום ותצוגה של יצירות אומנות ואוספים של בעלי הבית.

דלת כניסה

דלת כניסה מחודשת בצביעה אומנותית

פינת ישיבה

גרם מדרגות ואכסון שקוע. פינת ישיבה פנימית, קמין גז וסלון ברקע

וויטרינה

וויטרינה שקועה מוארת

שידת אכסון

שידת אכסון מאורכת מול פינת אוכל

פינת אוכל
מבואה חיצונית ואגרז אכסון
מבואה חיצונית

דלת אלומיניום מבואה חיצונית

נישה מוארת

תצוגת אוסף פרטי

נישה מוארת וקמין גז על מחיצה
וויטרינה בין חלונות אור
סלון

מערכת קולנוע ביתי. מסך למקרן נגלל מעל טלויזיה

סלון ונוף

סלון אל מול הרי הגליל

פרטים על קיר כניסה